Voedseletiketten
Voedseletiketten, ook wel voedsellabels of voedselstickers genoemd, zijn tegenwoordig een must in iedere professionele keuken. De voedseletiketten hebben namelijk meerdere handige functies. Zo geven ze de bereidingsdatum en de houdbaarheidsdatum aan, maar krijg je ook een duidelijk overzicht van de allergenen die in uw producten zitten. Deze kruis je namelijk aan op de voedselstickers. Met voedsellabels heb je de administratieve zaken in de keuken goed op orde. Het personeel pakt ingrediënten en leest in één oogopslag op de voedsellabels of ze op dat moment nog gebruikt mogen worden. Dit zorgt voor een goede communicatie en een efficiënte werkwijze. Bij Cheflabels vind je voedseletiketten van hoge kwaliteit en die voldoen aan de HACCP-normen, bedoeld voor diverse horecabedrijven.
HACCP-voedseletiketten van een ervaren aanbieder
Door onze eigen ervaring in de horecabranche weten wij precies wat horecabedrijven nodig hebben: complete voedselstickers die alle nodige informatie over het voedsel helder aangeven. Onze voedsellabels die aan de HACCP-normen voldoen, gebruik je eenvoudig met een codeertang en door enkel een beschrijving te geven, de datum te noteren en eventueel allergenen aan te kruisen. Ze dienen dus mede als allergenenstickers en zijn bovendien ook wateroplosbaar en laten geen lijm- en papierresten achter. Wij hebben de volgende voedseletiketten in ons assortiment:
- HACCP wateroplosbare voedselstickers voor in de koeling of het magazijn
- HACCP wateroplosbare algemene stickers
- HACCP wateroplosbare diepvriesstickers
- Verschillende HACCP-dagstickers